Om oss

Om oss


Felghuset, grunnlagt i 2019, men i 2021 ble Felghuset® lansert og spillet endret for alltid. Fra vår lille ydmyke begynnelse den gang har vi siden vokst med bransjen og bidratt til å føre den dit den er i dag.


I disse dager importerer vi Felger fra hvert hjørne av planeten og selger dem i motsatt hjørne. Inntil nylig kunne vi hevde at vi har Norges største utvalg av lettmetallfelger, men det har endret seg. Vi vet nå at vi faktisk tilbyr Norges største utvalg av lettmetallfelger og dekk!

Med den nyeste versjonen av nettstedet vårt har vi ikke bare økt antall lettmetallfelger, men vi har også begynt å åpne for å levere tilbehør. Her på Felghuset vil vi ikke stå stille, vi vil sørge for at vi alltid tilbyr deg det største utvalget av Felghuset-oppgraderinger for din bil, varebil, 4x4 eller SUV på en fin, ren og effektiv måte for å sikre at du , kunden, blir alltid holdt fornøyd.

Når det gjelder kundeservice, er det bare å ta en titt på de siste vurderingene, og du kan se at vi alltid prøver å sikre at vi ikke bare tilbyr den beste kundeservicen, men at vi tar sikte på å sørge for at din opplevelse som kunde er uten sidestykke. Fra det øyeblikket du første gang møter salgsteamet vårt, det være seg gjennom å legge inn en bestilling, Sende oss en e-post vil sørge for at alle dine behov blir sett til, rett til og til og med etter at varene dine er levert.

Vi har et stort utvalg av felgdesign i mange forskjellige boringer og innpress, slik kan vi levere felger som passer de fleste bilmodeller. Vi er besatt av kvalitet og brenner for å konstruere høykvalitets lettmetallfelger til bilen din.
I nettbutikken kan du filtrere etter merke, modell, diameter, dybde og boltsirkel. Vi har mer enn 95.000 produkter i nettbutikken vår. Vi har også tilgang til over 1 million forskjellige felger og dekk i nettverket vårt.

Så fra oss og hele teamet her håper vi at du kan se hvorfor Felghuset® har blitt klarert gang på gang av våre kunder fra hele Norge, og du vil gi oss sjansen til å la deg bli forelsket i oss selv også.